Очакваме конструктивен диалог. Това заяви депутатът от ГЕРБ Рая Назарян пред

...
Очакваме конструктивен диалог. Това заяви депутатът от ГЕРБ Рая Назарян пред
Коментари Харесай

За конструктивни преговори се обяви дамската чета на ГЕРБ

" Очакваме градивен разговор ". Това съобщи депутатът от ГЕРБ Рая Назарян  пред публицисти преди срещата в 17.30 ч. с контактната група на ПП-ДБ в Народното събрание за сключване на съдружно съглашение за цялостен мандат на ръководство.
Прочетете още
Рая Назарян е част от дамската чета, която излъчи водача на ГЕРБ  и някогашен министър председател Бойко Борисов дружно с Мария Габриел, Теменужка Петкова и Деница Сачева. Мария Габриел също влезе на срещата, като не разяснява нищо пред медиите, само че не бе във очевидно положително въодушевление.

От парламентарната група на ПП-ДБ се чака да присъстват  Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев  и министър председателят в оставка акад.  Николай Денков.

На влизане в Народното събрание министър председателят в оставка акад.  Николай Денков посочи, че каквото е имал да споделя, го е споделил.  Не отговори повече на журналистически въпроси.

Съпредседателят на ПП-ДБ Атанас Атанасов обаче е уверен, че ще има държавно управление.

Заедно с тях влязоха Кирил Петков, Христо Иванов и Асен Василев. Така целият преговорен екип на ПП-ДБ ще участват на срещата с дамската чета на ГЕРБ.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР